Screens

Design screens tegen aantrekkelijke prijzen


Screens zijn een unieke vorm van buitenzonwering. Met screens behoudt u namelijk een aangename temperatuur binnenshuis, terwijl u ondanks het verduisterend effect nog wel gewoon kunt werken bij daglicht. Daarnaast zijn zonnescreens uitermate geschikt als privacybeschermng, onderwijl u van binnen het zicht op buiten houdt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de prijzen van screens, de verschillen tussen diverse vormen van buitenzonwering, en de mogelijkheden voor bediening van een zonnescreen. Hebt u na het lezen van deze pagina behoefte aan meer informatie of een prijsindicatie? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar buitenzonwering tegen aantrekkelijke prijzen.

Meer met screens

Van veel klanten krijgen wij de vraag of screens dan wel rolluiken een beter keuze zijn. Dit is afhankelijk van de eisen die u aan de zonwering stelt. Bent u op zoek naar een zonnescherm dat zowel verduisterend, inbraakpreventief als verkoelend werkt? Dan raden wij aan te kiezen voor rolluiken. Deze vorm van buitenzonwering kent relatief hoge prijzen, maar levert ook veel op. Profiteert u zelfs met de zonneschermen naar beneden het liefst van natuurlijk daglicht? Dan zijn screens meer geschikt. Deze hebben wel een licht verduisterend effect, maar leveren nog genoeg daglicht om bij te werken. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen die u op dit gebied heeft.

Prijzen

Een licht verduisterend screen kent relatief aantrekkelijke prijzen in vergelijking met andere soorten buitenzonwering zoals een rolluik of markies. Deze prijzen zijn afhankelijk van onder meer afmeting, kleur en bediening. De minimale kosten voor een eenvoudig model bij een enkel raam zijn zo’n 250 euro. Deze prijs kan nog stijgen door een eventueel elektronisch besturingssysteem en een luxe omkasting. Om zeer hoge prijzen te voorkomen raden wij aan te kiezen voor screens van het huismerk van uw lokale leverancier in plaats van één van de bekendere merken. De prijsverschillen kunnen oplopen tot honderden euro’s, terwijl de kwaliteit van de buitenzonwering elkaar niet ver ontloopt. Voor een exact overzicht van mogelijke kosten verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

Diverse besturingssystemen

Screens zijn zowel handmatig als elektronisch te bedienen. Bij een handmatige bediening wordt gebruik gemaakt van een lint, of hendel waarmee u het doek van de buiten- dan wel binnenzijde bedient. Kiest u voor een elektronische bediening? Dan zal één van onze specialisten een motor in de omkasting plaatsen. De screens rollen zich dan met een druk op de knop in en uit. Deze automatische besturing kan uitgebreid worden met sensoren voor onder meer wind, zon en regen. Dit bespaart u moeite en verlengt de levensduur van het materiaal met meerdere jaren.

Screens prijzen
Screens offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor buitenzonwering door middel van screens? Wilt u meer weten over de verschillende opties voor bediening? Of zoekt u een screen met een zeer verduisterend effect? Vul deze en andere wensen in op ons contactformulier. Wij zullen op basis hiervan enkele buitenzonwering leveranciers uit uw regio benaderen, om een offerte op maat te maken. Deze offertes vergelijkt u zelf eenvoudig en snel op basis van prijzen en aanbiedingen, om zo tot wel 25% op de uiteindelijke investering te besparen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!