Terrasoverkapping

Design terrasoverkappingen tegen scherpe tarieven


Terrasoverkappingen zijn nog niet heel populair als zonbescherming in Nederland. Toch levert een terrasoverkapping vele voordelen op. Zo hebt u met de eiken hout variant een heerlijk buitengevoel gedurende het hele jaar, biedt een terrasoverkapping schaduw en comfort op warme dagen en slaat u hier tijdens de wintermaanden eenvoudig en snel het tuinmeubilair op. De meeste zonwering leveranciers bieden overkappingen in menig design en divers materiaal. Op deze pagina bieden we u een overzicht van enkele mogelijkheden, en geven we een indicatie van de kosten. Wilt u een prijs overzicht op maat? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.

Meer met terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping kan van verschillende materialen worden gemaakt. De meest gebruikelijke is (eiken) hout. Dit biedt een rustieke uitstraling en verschillende opties voor verder design. Daarnaast is ook aluminium een veel gebruikt materiaal. Aluminium is een zeer stevig product, waardoor een aluminium terrasoverkapping grote afmetingen kan hebben. Voor een uniek design raden wij aan om de eiken en aluminium terrasoverkappingen te laten staan, en te kiezen voor glas. Met glas kunt u het design compleet naar wens invullen, bovendien levert het glas een heerlijk buitengevoel op. Weet u niet welk product het beste bij u past? De medewerkers van Meer Met Zonwering helpen u graag bij het maken van een keuze tussen glas, hout en aluminium.

Een duurzame terrasoverkapping

Wilt u met uw terrasoverkapping nog wat geld terugverdienen, of bijdragen aan een beter milieu, dan zijn er diverse opties. Zo kunt u ten eerste het beste kiezen voor een beschutting van hout, in de meeste gevallen zal dit eiken zijn), in plaats van aluminium of glas. Een houten terrasoverkapping gaat beter op in de omgeving, en maakt het mogelijk om een uniek design te creëren. Eiken terrasoverkappingen kunt u tevens laten begroeien met klimop en andere planten, waardoor u geen storend element in de tuin heeft. Mits de constructie het toelaat is het bovendien een optie om zonnepanelen op het dak van terrasoverkappingen te plaatsen. In de meeste gevallen is dit alleen geschikt op een overkapping van aluminium of hout.

Prijs

Eiken terrasoverkappingen hebben een relatief hoge prijs, maar bieden tevens veel voordelen, waardoor de prijs wel overeenkomt met de opbrengst. De exacte prijzen voor een terrasoverkapping zijn afhankelijk van onder meer de afmeting van het geheel, het gewenste design en het bouwmateriaal waar u voor kiest. Zo zijn terrasoverkappingen van eiken hout gemiddeld het duurst, maar deze geven wel een heel eigen stijl en design mee aan uw overkapping. Een terrasbeschutting van glas, polycarbonaat of een simpel doek zijn de beste budgetoplossingen. Toch komt u hierbij ook al gauw op een prijs van 1000 euro voor een terrasoverkapping van standaard afmeting.

  Gratis offertes vergelijken

  Werkzaamheden (*)

  Gewenste soort zonwering(en) (*)  Gewenste bediening (*)

  Uitvoermoment (*)

  Omschrijving (*)


  Uw gegevens

  Aanhef:


  Terrasoverkapping offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  De aanschafkosten vormen voor veel mensen een belemmering om terrasoverkappingen van eiken hout te kopen. U kunt echter tot wel 25% op de uiteindelijke prijs besparen, door de prijzen en aanbiedingen van verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Vul daarom bij ons contactformulier al uw wensen in aangaande design, materiaal en prijs, en wij zullen u binnen een dag maximaal vijf offertes op maat toesturen van zonwering specialisten uit uw regio. U kiest uit deze prijsopgaven zelf voor een aanbieder die aan uw eisen voldoet. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!