Rolluikenbedrijf Nieuwegein

Rolluiken Nieuwegein

Wilt u uw woning tijdens de warme zomermaanden graag goed beschermen tegen de zon, en wilt u tijdens de wintermaanden profiteren van een verbeterde isolatie? Overweeg dan om inbouwrolluiken of opbouwrolluiken te laten plaatsen bij uw pand in Nieuwegein. Rolluiken zorgen voor een heerlijk aangename temperatuur binnenshuis, terwijl u tevens profiteert van vele andere voordelen zoals een goede verduistering, betere privacy bescherming en een verhoogde inbraakbeveiliging. Wilt u weten wat de prijzen worden voor rolluiken naar uw wensen? Aarzel dan niet om ons contactformulier op de offertepagina in te vullen. Wij bieden u spoedig een vrijblijvende offerte aan van een rolluikenbedrijf bij u uit de regio.

Rolluikenspecialist

Meer met zonwering is een expert op het gebied van zonwering en rolluiken. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Offertes aanvragen

Vergelijk meerdere offertes van rolluiken experts uit uw regio op prijs en kwaliteit en vind de beste deal.

Gegarandeerd een scherpe prijs!

Wij hanteren scherpe prijzen en staan garant voor kwaliteitsproducten die uw wooncomfort verhogen.

Scherpe prijzen!

Wilt u graag inbouwrolluiken installeren bij uw woning in Nieuwegein? Dan bent u bij Meer met Rolluiken aan het juiste adres. Een bij ons aangesloten rolluikenbedrijf bezorgt en levert rolluiken in vele soorten en maten. Zo bieden wij niet alleen inbouwrolluiken aan, maar ook opbouwrolluiken en voorzetrolluiken voor onder andere monumentale panden. Daarnaast garanderen wij dat u altijd wordt geholpen door vakmensen met een ruime ervaring binnen het vakgebied. Wat kost een rolluik nu precies? Dat is afhankelijk van diverse factoren. Zo zijn de prijzen voor een handmatig bediende rolluik al snel meer dan €100,- goedkoper dan voor rolluiken met een elektrische besturing. Over het algemeen kunt u uitgaan van een minimale prijs van €100,- voor een rolluik van 1 m² bij een handmatig besturingssysteem. Bij een standaard elektrisch model is de startprijs €150,- en voor de variant met een afstandsbediening beginnen de prijzen bij €215,-.

rolluiken prijs

Perfecte geluidsisolatie

Bij rolluiken profiteert u niet alleen van een uitstekende zonwering, maar tevens van diverse andere voordelen. Eén daarvan is de isolerende werking van de rolluiken: zowel op het gebied van warmte-isolatie als geluidsisolatie brengen zowel inbouwrolluiken als opbouwrolluiken uitkomst. Wanneer de rolluiken gesloten zijn ,dan zult u bijna niets meer merken van verkeer dat buiten uw huis langskomt. Dit is – in combinatie met de verduisterende werking van een rolluik – zeer handig voor onder andere kinderkamers. Wanneer u wilt profiteren van een goede geluidsisolatie dan maakt het niets uit of u kiest voor inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Beide zorgen voor een hoge vermindering van geluidsoverlast.

Inbraakwerende rolluiken

Laat u een rolluik installeren door een rolluikenbedrijf uit ons netwerk? Dan zorgt u direct voor een verbetering van de inbraakwering van uw woning. Het maakt hierbij niet uit of u kiest voor rolluiken die worden ingebouwd of opgebouwd: alle rolluikconstructies hebben een inbraakwerende functie. Dit komt doordat de rolluikophanging lastig is open te maken; het is nu eenmaal makkelijker om een ruit in te slaan, dan om een rolluik te openen. Voor een optimaal inbraakwerend resultaat adviseren wij u bovendien om te kiezen voor een rolluik met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor inbraakwerende rolluiken? Vraag het één van onze rolluikspecialisten, wij zijn u graag van dienst!

rolluiken Nieuwegein
rolluiken reparatie

Elektrische rolluiken

Bij elk rolluikenbedrijf kunt u zowel handmatig als elektrisch bediende rolluiken aanschaffen. Voor welke variant u kiest is afhankelijk van onder andere uw budget en eisen op het gebied van gebruiksgemak. Zo zijn elektrische rolluiken zeer geschikt voor ouderen en mensen die hun zonbescherming willen automatiseren. De kosten voor een elektrische besturing kunnen echter wel oplopen tot €250,- bovenop de standaard prijs voor de rolluik. Wilt u elektrische luiken bestellen? Dan moet u een keuze maken uit een standaard besturingssysteem met een schakelaar, een besturing via afstandsbediening of een volledig geautomatiseerd systeem.

Rolluikschakelaar

Zoals gezegd kan een rolluik zowel handmatig als elektronisch uitgerold worden. Wanneer u kiest voor een elektrische bediening, dan is een rolluikschakelaar de meest goedkope optie. Een rolluik schakelaar is in twee varianten verkrijgbaar: een draaischakelaar of een schakelaar met twee knoppen. Beide opties werken op een vergelijkbare wijze, waarbij u de rolluik in zijn geheel of gedeeltelijk kan laten zakken. Om u te verzekeren van een goede werking van de rolluikschakelaar, raden wij wel aan deze te laten installeren door een vakman van een rolluikenbedrijf uit Nieuwegein. Hiermee voorkomt u problemen of onnodige reparaties op de lange termijn.

Rolluik reparatie

Zowel opbouwrolluiken als inbouwrolluiken zijn zeer stevig, en kennen een lange levensduur. Toch kan het voorkomen dat er een beschadiging bij een rolluik ontstaat. Hierbij zijn er twee terugkerende opties: een probleem met de rolluikmotor, of een beschadiging van het doek. In het eerste geval kan een medewerker van een rolluikenbedrijf uit Nieuwegein de slijtage spoedig verhelpen. Een reparatie aan het doek is een enkele keer mogelijk, over het algemeen komt het er echter op neer dat u voor een optimale verduistering en isolatie moet kiezen voor het vervangen van het rolluikdoek. Vul ons webformulier in voor meer informatie over de kosten.

Rolluikmotor

Voor een elektrisch besturingssysteem is een rolluikmotor nodig. Dergeljike motors zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, en verschillen dan ook in grootte en vermogen. Het is afhankelijk van de exacte vorm van elektrische besturing welke rolluikmotor u dien aan te schaffen. Wij adviseren daarom om te overleggen met een rolluikenexpert uit Nieuwegein. Deze kan u voorzien van informatie over de voor- en nadelen van elke motor, en kan op basis van uw rolluiksysteem kijken naar de beschikbare mogelijkheden. Maak op basis van de verkregen kennis en uw budget een geïnformeerde keuze. Houdt hierbij rekening met extra kosten voor installatie.

Merken

Bij menig rolluikenbedrijf uit Nieuwegein zijn zowel inbouwrolluiken als opbouwrolluiken van diverse merken te koop. De rolluiken van A-merken als Winsol, Heroal, Verano en Smits hebben als voordeel dat ze een hoge kwaliteit hebben, een uitstekende garantie en daarmee ook een lange levensduur. Hebt u weinig budget, dan kunt u beter kiezen voor een huismerk van één van de lokale leveranciers. U krijgt dan een iets lagere kwaliteit, maar de voordelen zijn vergelijkbaar met die van de betere merken.

voorzetrolluiken Nieuwegein

Heroal rolluiken

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een uitstekende kwaliteit van uw rolluik, dan is één van de mogelijke opties een rolluik van Heroal. Heroal is een traditioneel familiebedrijf, met een specialistatie in raam- en deursystemen. Bij dit rolluikenbedrijf is men voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten met betere technieken en een duurzamer productieproces. Heroal staat het meest bekend om de RS Hybrid rolluiken.

Creon rolluiken

Creon is een bedrijf dat is gespecialiseerd in producten voor vloeren, kozijnen en ook rolluiken. Het bedrijf is iets minde bekend bij het grote publiek, maar levert zowel inbouwrolluiken als opbouwrolluiken tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Creon staat men dan ook voor een hoge kwaliteit product voor mensen met een beperkt budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aanschaffen van rolluiken bij Creon? Neem dan contact met op met onze vakman.

Smits rolluiken

Een derde marktspeler in de verkoop en ontwikkeling van rolluiken is Smits. De artikelen van Smits worden niet perse gemaakt voor particulieren, maar eerder voor eigenaren van bedrijfspanden in Nieuwegein. Dit komt doordat zij zich richten op functionaliteit boven esthetische waarde. Een rolluik van Smits is bijvoorbeeld krastbestendig, kleurvast, heeft een brandvertragende werking en zorgt voor een hoge mate van inbraakwering.

Gratis prijsoffertes aanvragen

Wilt u weten wat de kosten worden voor inbouwrolluiken of opbouwrolluiken bij u thuis? Hebt u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of komt u het liefst direct in contact met een erkend rolluikenbedrijf uit Nieuwegein? Aarzel dan niet om het contactformulier op de offertepagina in te vullen. Geef hierop uw wensen of vragen, en wij zorgen dat uw hulpvraag zo spoedig mogelijk beantwoord wordt. Desgewenst sturen wij u bovendien één of meerdere vrijblijvende offertes toe van rolluik professionals bij u uit de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies zo voor de professional die het beste aan uw wensen voldoet. Voor welke specialist uit Nieuwegein u ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp.

Bespaar tot 35% op uw rolluiken

Door de aanbiedingen van menig rolluikenbedrijf uit Nieuwegein met elkaar te vergelijken, is het mogelijk om tot wel 35% op de kosten van een rolluik te besparen. Wij maken dit voor u mogelijk door u diverse vrijblijvende offertes toe te sturen op basis van uw wensen. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het rolluikenbedrijf dat het beste bij u past.
rolluiken offerte Nieuwegein