Zonwering Wijchen

Zonwering Wijchen

De Nederlandse zomers worden steeds warmer, dit heeft tot gevolg dat steeds meer mensen zonwering installeren om binnenshuis een aangename temperatuur te behouden. Bent u op zoek naar een zonweringspecialist in Wijchen die de levering en installatie van zonnescreens voor u kan afhandelen, of u kan helpen bij het maken van een keuze tussen markiezen en knikarmschermen? Via Meer Met Zonwering komt u snel in contact met menig zonweringsbedrijf bij u uit de regio. Vul uw vragen in op het contactformulier dat op de offertepagina staat en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Desgewenst sturen wij u bovendien enkele geheel vrijblijvende offertes toe. Wij zijn u graag van dienst!

Zonwering nodig?

Meer met zonwering is een expert op het gebied van zonwering en rolluiken. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Offertes aanvragen

Vergelijk meerdere offertes van zonwering leveranciers uit uw regio voor de beste prijs en voorwaarden.

Gegarandeerd een scherpe prijs!

Wij hanteren scherpe prijzen en staan garant voor kwaliteitsproducten die uw wooncomfort verhogen.

Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijs!

Het aanschaffen van zonwering zal enige kosten met zich meebrengen, alhoewel u dankzij de isolerende werking van bepaalde zonweringvormen deze kosten op de lange termijn weer terug kunt verdienen. De prijzen voor zonbescherming worden beïnvloed door de lengte van het doek, en het soort draagconstructie waar u voor kiest. Zo betaalt u bij knikarmschermen bijvoorbeeld meer wanneer u kiest voor een kunststof omkasting, dan bij een aluminium variant. Voor markiezen geldt dat het soort doek en de coating die u hierover laat aanbrengen een deel van de prijs bepaalt. Tot slot is ook het soort bediening (elektrisch of handmatig) van invloed op de uiteindelijke prijs. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de minimum prijzen voor diverse soorten zonwering.

Soort zonwering Minimumprijs
Zonnescreens €175,- (per m²)
Knikarmschermen €120,- (per m²)
Shutters €195,- (per meter breed)
Uitvalschermen €150,- (per meter breed)
Markiezen €375,- (per meter breed)

Kwaliteitscontrole op ieder zonweringsbedrijf

Wanneer u de hulp van een zonweringsbedrijf uit ons netwerk inschakelt, dan bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit werk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij garanderen dat alle medewerkers van een bij ons aangesloten zonweringsbedrijf uit Wijcheneen ruime ervaring hebben binnen het vakgebied, en uitstekend zijn gediplomeerd. Daarnaast verwachten wij dat alle specialisten zich regelmatig laten bijscholen over de nieuwste soorten zonwering en de mogelijkheden voor installatie en bediening. Met welke specialist u ook een samenwerking aangaat, wij garanderen een hoogwaardig vakmanschap.

Elektrisch of handmatig?

Elke vorm van zonwering is zowel elektrisch als handmatig te besturen. Een handmatige besturing heeft verschillende voordelen, zoals de lage kosten die er mee gemoeid zijn. Een tweede voordeel is de gemakkelijke installatie van de zonbescherming. Het voordeel van elektrisch bestuurde zonwering is dat het minder moeite kost om het scherm te laten zakken, en dat u als u op vakantie bent de zonnescreens of markiezen automatisch kan laten zakken, zodat het lijkt of u gewoon thuis bent. Qua investering bent u voor een elektrische besturing minimaal €100,- kwijt, en maximaal zo’n €270,-.

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn de meest gebruikelijk vorm van zonwering, en wordt dan ook het meest bij ons besteld. Knikarmschermen bestaan uit een groot doek (van maximaal drie meter breed) dat via een aluminium, kunststof of houten constructie uitgeklapt wordt. Door verschillende knikarmen met elkaar te verbinden kan een totale grootte oplopen tot ongeveer 14 meter breedte. De uitval van een knikarmscherm is ongeveer 300 centimeter. Voor huis- tuin- en keukengebruik is echter anderhalve meter vaak voldoende. Bent u de eigenaar van een horecapand en wilt u terrasoverkappingen aanbrengen? Dan kan voor knikarmschermen de uitval wel verlengd worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Markiezen Wijchen

Markiezen

Een traditionele vorm van zonwering die bij menig zonweringsbedrijf in Wijchen te verkrijgen is, is de standaard markies. Markiezen kunnen een zeer authentieke uitstraling bieden aan uw woning, maar door kleur- en patroonkeuze is ook een meer modern design mogelijk. Het voordeel van markiezen is met name dat zij zowel aan de bovenzijde als zijkanten schaduw bieden. Dit betekent dat er vrijwel geen zon uw woning binnenkomt. Het bijkomende nadeel is dan wel dat er in twee van de modellen (het standaardmodel en petmodel) geen raam open kan als er een markies geplaatst is. Eén of meerdere ramen kunnen wel geopend worden bij het klapmodel, dit dankzij de unieke constructie.

Terrasoverkapping Wijchen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn feitelijk zonnescreens of knikarmschermen die horizontaal in plaats van verticaal zijn geplaatst. Bij zonnescreens is het belangrijk dat u kijkt naar de methode waarmee u het doek horizontaal houdt, zonder dat het beschadigd raakt door weer en wind. Bij een zonweringsbedrijf uit Wijchen kan men u hiervoor meerdere oplossingen aandragen. De meeste terrasoverkappingen worden gemaakt van polycarbonaat of hout. De exacte prijzen voor het plaatsen van een zonneluifel zijn afhankelijk van het materiaal en de afmeting en toepassing van de overkapping. Bij sommige duurzame terrasoverkappingen is het mogelijk om zonne-energie op te wekken.

Zonneschermen Wijchen

Zonnescreens

Zonnescreens zijn een soort zonwering waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van speciale draagconstructies zoals bij markiezen, knikarmschermen of terrasoverkappingen. Zonnescreens worden geplaatst in een soort kast, waarna u deze verticaal langs het raam uit kan rollen. Zonnescreens zijn in die zin vergelijkbaar met rolluiken. In tegenstelling tot de luiken hebben zonnescreens echter als voordeel dat zij een goede privacy bescherming bieden terwijl u nog steeds een uitstekend zicht naar buiten hebt. We vertellen u graag meer over de verschillen tussen zonnescreens en knikarmschermen of andere vormen van zonwering in een persoonlijk gesprek.

Zonneluifel plaatsen Wijchen

Zonneluifel

Wanneer u op zoek gaat naar zonbescherming bij een zonweringsbedrijf uit Wijchen, dan komt u wellicht de term zonneluifel tegen. Wij krijgen regelmatig van onze klanten de vraag wat precies het verschil is tussen een zonneluifel en een knikarmscherm, omdat de termen zo vaak naast elkaar gebruikt worden. Het antwoord hierop is simpel: er is geen verschil. Zonneluifels en knikarmschermen zijn feitelijk hetzelfde product. Ook voor een zonneluifel geldt daarom dat er verschillende materialen geschikt zijn voor de draagconstructie. Over het algemeen raden onze specialisten kunststof aan als beste optie, vanwege de lange levensduur van dit materiaal.

Uitvalscherm prijzen

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is een derde term die vaak naast een knikarmscherm en zonneluifel wordt toegepast. Een uitvalscherm heeft in de meeste gevallen echter wel een net iets ander model dan een luifel of screen. Een uitvalscherm kan namelijk, in tegenstelling tot knikarmschermen in een zeer scherpe hoek worden geplaatst (tot wel 135 graden). Dit heeft als voordeel dat er weinig ruimte hoeft te zijn aan de buitenzijde van uw pand in Wijchen en dat er zoveel mogelijk schaduw over het raam valt. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een uitvalscherm? Vraag dan via de offertepagina een offerte aan. Des te gedetailleerder de informatie is die u aanlevert, des te exacter onze prijsindicatie is.

Jaloezieën

Hoewel wij ons met markiezen, zonnescreens en knikarmschermen met name richten op de soorten zonwering die aan de buitenzijde van een woning geplaatst worden, is het bij menig zonweringsbedrijf ook mogelijk om binnenzonwering te bestellen. Eén van de meest gebruikte vormen van binnenzonwering zijn jaloezieën. Jaloezieën worden zowel van aluminium als hout geproduceerd, waarbij de eerste variant een moderne uitstraling creëert en de houten variant een rustieke en warme sfeer. De meeste jaloezieën zijn zo te besturen dat u zelf kunt bepalen hoe de lamellen staan (volledig open, dicht, of half-om-half) en daarmee hoeveel licht het huis binnenkomt.

Horren

Wanneer u tijdens de zomermaanden niet alleen minder zon in huis wilt hebben schijnen, maar het huis daarmee nog wel wilt kunnen blijven ventileren, dan is de aanschaf van een hor het overwegen waard. Horren hebben als voordeel dat zij insecten buitenshuis houden terwijl het binnen lekker kan doorwaaien. Horren zijn niet met elke soort zonwering te combineren, u kan ze echter wel laten plaatsen bij een zonneluifel, uitvalscherm en bij markiezen. Wilt u weten hoeveel het u gaat kosten om horren te installeren bij uw woning in Wijchen? Vraag het een van onze vakmensen en desgewenst sturen wij u spoedig een vrijblijvende offerte toe.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een zonweringsbedrijf in Wijchen dat markiezen, terrasoverkappingen of zonnescreens bij u thuis kan leveren? Wilt u weten wat het gaat kosten als u een zonneluifel op maat laat maken? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kleur en design van een uitvalscherm? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vragen beantwoord worden en sturen u desgewenst enkele geheel vrijblijvende offertes toe van specialisten uit de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de zonwering expert die bij u past!

contact zonweringsspecialist